2012-08-18 08:26:20• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Mérleg - alaptalanul félt a mai naptól

Napi horoszkóp augusztus 18-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nehéz helyzetben érzi magát: súlyos gondolatok gyötrik, és még a családtagjai körében sem talál vigaszt. Valahogy ma nincsenek egy hullámhosszon, senki nem akarja megérteni. Ilyenkor van szükség egy jó barátra. Keresse meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha úgy érzi, hogy több az életében az elégedetlenkedés, mint az öröm, és könnyedség, akkor változtatnia kell ezen. Mikor nevetett utoljára? Ne védekezzen azzal, hogy ehhez mulatságos helyzet is kell. Nevessen, csak a nevetésért!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne hagyja, hogy hozzá nem értők gonoszkodó diagnózisokkal riogassák. Sokan, sokféle módon keltegetik ma az emberek szívében a félelmeket. Ne hagyja, hogy ezek eluralkodjanak a lelkén. Kérjen alapos kivizsgálást egy szakembertől!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Talán úgy érzi, mindenki cserbenhagyta. Pedig ez nem egészen így van. Csupán megváltoztak az emberekhez fűződő viszonyai. Mostanában ez sokakkal van így. Ez azért is van, mert ön is sokat változik. Van jóra fordítható kapcsolata.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Pénzügyi helyzetét meglehetősen bizonytalannak érzi. Pedig nem kellene, hogy így legyen. Próbáljon meg megoldást, új lehetőségeket találni, most támogatnák ebben a csillagok! Egy jó barát is segíthet, de vannak ismeretlen segítői is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon a Hold a jegyén halad át: lehet, hogy némi érzelmi zűröket is okoz életében. Ne nagyon vegyen semmit a lelkére, ezek csak múló bánatok. Vagy inkább hisztik. A hűsítő vizek jót tesznek. Akárcsak a forró csókok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Valamiért nagyon félt a mai naptól: most kiderülhet, alaptalanul. A nap ugyan tartogat buktatókat, de korántsem olyan leküzdhetetleneket, mint amilyennek vélte őket. Sok minden történhet önnel, ami teljes embert kíván. Készüljön rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Végre találkozhat egy régi barátjával, és ez a találkozás nem csak a nosztalgiázásra ad alkalmat önnek. Gyümölcsözővé és fordítható ez a régmúltidézés. A közös tervek közös jövőt formáznak. Kedvesét lepje meg ma virággal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kicsit elege van már abból, hogy a családban minden gond az ön nyakába hárul. Talán igaza van, de ön is tehet erről. Vegye a bátorságot, és tegye szóvá, hogy osztozni akar a házimunkában. Győzze le az ellenállásukat!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön legendásan kötelességtudó és munkamániás. És persze ezt másoktól is elvárná. Most mégis mintha kezdene kicsit másképp gondolkodni. Végre azt is látja, hogy az öröm, a pihenés, az ellazulás fontosabb mindennél.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha egyhangúnak érzi érzelmi életét, dobja fel magát egy jó társasággal! A barátai már régóta hiába várják a kedvenc helyükön. Miért is kerüli őket olyan régóta. Egy táncos, zenés helyen az érzelmek is újra forrni kezdenek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Töltsön több időt a természetben. Ez alatt nem a kiskerti kapálgatást értem. Persze az otthonában is jól érezheti magát, ha képes a diófa lombja alatt ellazulni. Szerezzen be egy függőágyat, egy MP3 lejátszót, és egy üveg jó bort!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: